Informacione/dokumentet që kërkohen më shpesh

 • Njoftime të ndryshme
  • DPTP ofron konsultencë për interpretime ligjore për qytetarët dhe punojësit e bashkive për çështje që kanë të bëjnë me taksën e pasurisë.
 • Njoftime për procedurat e rekrutimit/pranimit në shërbim civil
 • Raporte
 • Publikime
 • Statistika
  • Për tu konsultuar me të dhënat e raporteve statistikore, ju lutemi të vizitoni faqen përkatëse në Ministrinë e Financave duke klikuar këtu!
 • Projekte
 • Bashkëpunim
sqShqip