Lajme

 • Dëgjesa Publike për projektligjin “Për taksën mbi pasurinë e paluajtshme”

  Dëgjesa Publike për projektligjin “Për taksën mbi pasurinë e paluajtshme”

  Dëgjesa publike e rradhës mbi projektligjin “Për taksën mbi pasurinë e paluajtshme”, ku ishin të pranishëm Zv. ministri i Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë Znj. Vasilika Vjero, përfaqësues të Drejtorisë së Përgjithshme të Taksës së Pasurisë dhe projektit “ProTax Albania” u mbajt me përfaqësues të shoqatave të bizneseve, Dhomave të Tregtisë, shoqatës së kompanive të […]

  Read more
 • Dëgjesa publike për projektligjin “Për taksën mbi pasurinë e paluajtshme”

  Dëgjesa publike për projektligjin “Për taksën mbi pasurinë e paluajtshme”

  Në vijim të dëgjesave publike për projektligjin “Për taksën mbi pasurinë e paluajtshme” u organizua dëgjesa e rradhës, ku ishin të pranishëm Zv. ministri i Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë Znj. Vasilika Vjero, përfaqësues të Drejtorisë së Përgjithshme të Taksës së Pasurisë dhe projektit “ProTax Albania” si dhe perfaqesues të universiteteve publike dhe private në […]

  Read more
 • Dëgjesa Publike për projektligjin “Për taksën mbi pasurinë e paluajtshme”

  Dëgjesa Publike për projektligjin “Për taksën mbi pasurinë e paluajtshme”

  Në Tiranë u organizua dëgjesa publike e rradhës mbi projektligjin “Për taksën mbi pasurinë e paluajtshme”, ku ishin të pranishëm Zv. ministri i Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë Znj. Vasilika Vjero, përfaqësues të Drejtorisë së Përgjithshme të Taksës së Pasurisë dhe projektit “ProTax Albania” si dhe perfaqesues nga bashkite Tiranë, Klos, Bulqizë, Peqin, Krujë, Cërrik, […]

  Read more
 • Dëgjesa publike mbi projektligjin “Për taksën mbi pasurinë e paluajtshme”

  Dëgjesa publike mbi projektligjin “Për taksën mbi pasurinë e paluajtshme”

  Në qendrën kulturore të bashkise Vlorë u organizua dëgjesa publike e rradhës mbi projektligjin “Për taksën mbi pasurinë e paluajtshme”, ku ishin të pranishëm Zv. ministri i Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë Znj. Vasilika Vjero, përfaqësues të Drejtorisë së Përgjithshme të Taksës së Pasurisë dhe projektit “ProTax Albania” si dhe perfaqesues nga bashkite Vlorë, Selenicë, […]

  Read more
 • Dëgjesa Publike mbi projektligjin “Për taksën mbi pasurinë e paluajtshme”

  Dëgjesa Publike mbi projektligjin “Për taksën mbi pasurinë e paluajtshme”

  Në ambjentet e Bibliotekës së qytetit të Lezhës u mbajt dëgjesa publike mbi projektligjin “Për taksën mbi pasurinë e paluajtshme” me përfaqësues të bashkive: Lezhë, Mirditë, Shkodër, Pukë, Fushë-Arrëz, Vau i Dejës, Malësi e Madhe, Kurbin dhe Has. Në këtë takim u diskutua mbi aspekte të ndryshme të projektligjit, ku përfaqësues të bashkive pjesëmarrëse ndanë […]

  Read more
sqShqip